40 χρόνια ψηφίζαμε αυτους που θα μας βόλευαν, εις βάρος των επόμενων γεννεών… (Εμείς να είχαμε να φάμε…)
Μετά φέραμε το Γιωργάκη για να κάνει αναδιανομή πλούτου όπως ο πατέρας του…
Μετά θέλαμε να τον κρεμάσουμε στο σύνταγμα και ψηφίσαμε τον Σαμαρά, γιατί θα έσκιζε μνημόνια…
Ύστερα ανακαλύψαμε πως είμαστε αριστεροι και θα ψηφίσουμε Τσίπρα, γιατί ωραίο παιδί είναι, καλά τα λέει, και τα μισά να κάνει από αυτά που λεέι, πάλι κερδισμένοι θα είμαστε! Άλλωστε πόσο χειρότερα μπορεί να τα κάνει?
Φυσικά τα έκανε χειρότερα, έκλεισε τις τράπεζες αλλά εμεις πιστέψαμε πως δεν έφταιγε αυτός αλλά οι κακοί ξένοι και τουλάχιστον είχε προσπαθήσει!
Μετά κάνει δημοψήφισμα για να φέρει καλύτερη συμφωνία… Και εμεις ψηφίσαμε το «ΟΧΙ» που πρότεινε! Βέβαια σε 2 μέρες το όχι μετατράπηκε σε ΝΑΙ, λέγοντας πως εκβιάστηκε!!
Το νέο μνημόνιο ψηφίστηκε από την αντιπολίτευση, (τους προδότες γερμανοτσολιάδες), και ο Αλέξης μας ξαναπάει σε εκλογές για να ζητήσει λαική εντολή για να εφαρμόσει το μνημόνιο που ήταν να σκίσει, αλλά δε μπόρεσε να σκίσει, οπότε είπε να το εφαρμόσει με αριστερό τρόπο για το καλό του λαού τον οποίο τον είχε φεσ’ωσει αντι για 1,5 δις, 75 δις!!! Αλλά εμείς σα κιμπάρηδες Έλληνες, «το χρήμα δε το λογαριάζω τα δυο σου μάτια σαν κοιτάζω», αγνοήσαμε τη χασούρα των 75 δις και τον ξαναψηφίσαμε για να το εφαρμόσει, δίνοντας του το ίδιο ποσοστο, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα από τον Ιανουάριο!!!
Άλλωστε «το πάλεψε» το παιδι… Το προσπάθησε…
Ύστερα ξεπούλησε τις τράπεζες χρεώνοντας τους φορολογούμενους 34 Δις, γύρισε όλο το κόσμο πετώντας «μαργαριτάρια» και φυσικά εμείς σαν αγράμματοι ταυτιστίκαμε μαζί του… Το όνειρό κάθε τσοπάνη, είναι να βρεθει ένας γιδοβοσκός να «τα χώσει» στους Γερμανούς! Γενικώς είμαστε υπερήφανοι με τον Αλέξη που είναι ένας από εμάς, γιατί δε φορά γραβάτα…
Να μη ξεχάσω πως μέσα στην απέραντη σοφία μας, αυτό που αποφασίσαμε σαν εκλογικό σώμα και σαν πολίτες, για να φέρει το καινούριο και την πολυπόθητη αλλαγή σε αυτή τη χώρα, ήταν 440.000 Έλληνες να ψηφίσουν Χρυση Αυγή, και 200.000 περίπου τον ανεπανάληπτο Λεβέντη, τους οποίους σημειωτέων τους ψήφισαν στη πλειοψηφία τους, νέοι άνθρωποι…
Αυτό που με τρομοκρατεί σαν ιδέα, χωρις να έχω δει καμμία δημοσκόπηση, είναι πως πιστευω πως αν γινόταν εκλογές αυτη΄τη στιγμή, οι προαναφερόμενοι (από Σύριζα, ΝΔ, μέχρι Λεβέντη), Θα έπαιρναν τα ίδια ποσοστά…
Για ποια ελπίδα μιλάτε;
Κοιτάξτε πέντε λεπτά τον εαυτό σας στο καθρέπτη,
Και άλλα πέντε τους περαστικους σε ένα πολυσ’υχναστο δρόμο….
Αυτό ειμαστε… Δε μας κυβερνα καμμία μυστική οργάνωση ή λέσχη!
Αν το έκαναν, πιστέψτε με, θα είχαν και μερικούς αξιόλογους ανθρώπους να μας κυβερνούν…
Αν ήταν υπάλληλοι της Τρόικας ή τον Γερμανών, θα είχαν και αξιόλογα βιογραφικά…
Όλοι αυτοί…. Είμαστε ΕΜΕΙΣ!!!!
Περαστικα μας….
Υ.Γ. Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή πως θα βγάλουμε εκλογικό αποτέλεσμα μόνο με τα παιδιά που έφυγαν στο εξωτερικό! Αυτοί ξέρουν….
Παναγιώτης Γ. Κορφοξυλιώτης
Advertisements