Αγαπητέ Λάκη, (πόσο σου ταιριάζει αυτό το όνομα!)
Προσπάθησα να δω τη τελευταια εκπομπή σου. Αλήθεια σου λέω, προσπάθησα 4 φορές! Δεν έφτασα παραπάνω από τη μέση. Τη σταμάτησα, τη ξεκίνησα, νευριαζα, τη ξανασταμάτησα, τη ξανα ξεκίνησα, βαριομουνα, και πάλι από την αρχη…. Μέχρι τη μέση της εκπομπής σου επικράτησε από όλα τα εναλλασόμενα συναισθηματα μου ο οίκτος!

Βλέποντας να προσπαθεις να κάνεις το «παγωμένο» κοινό σου να σε χειροκροτήσει και να γελάσει σε λυπήθηκα ρε φίλε. Μαζί με εσένα και όλους τους κακομοιρηδες κολλημένους της αριστεράς… Έβλεπα στο βλέμμα σου την αρνητικότητα που εισέπραττες από το ακροατήριο σου. Τολμώ να πω πως διέκρινα και μια απελπισία… Τα έβαζες ξανα με τους «κακούς» ξενους, γερμανους κ.τ.λ. αλλά ακόμα και αυτοι που ήρθαν να σε δουν δεν ήταν με το μέρος σου….

Το μάτι μου έπεσε στο 3ψήφιο αριθμο views που ειχε η εκπομπή σου στο youtube.
Έκανα αυτόματα μια σύγκριση με το ‪#‎radio_arvyla‬ που ειχα παρακολουθήσει τη προηγούμενη ημέρα! Τα παιδιά έκαναν και κάνουν σάτιρα ανεξαρτήτως συνθηκών και κυβερνήσεων! Αμερόληπτα και χωρις φόβο. Γι αυτό όταν τελείωσε η εκπομπή τους ευχόμουνα να κρατούσε λίγο ακόμα. Μη νομίζεις πως σκέφτομαι κομματικά. Ακόμα και πιο παλιά και με άλλες κυβερνήσεις, πέρναγα καλά παρακολουθώντας τις εκπομπές τους. Γιατι άσχετα αν διαφωνούσα σε κάποια θέματα, σατυρίζαν το οτιδήποτε και προς οποιαδήποτε κατευθυνση.
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ Λάκη…. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!!!!
Είχα νευριάσει μαζί σου αλλά είδα τελικά πως αργά ή γρήγορα ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει… Και εσύ Λάκη με τις εμμονές σου και τη προπαγάνδα σου είσαι συννένοχος στη καταστροφή που ζούμε τώρα.
Είσαι στο «παρα πέντε» για να περάσεις και εσύ στο χρονοντούλαπο που τόσες φορές έχεις αναφέρει… Και μάλιστα με τις χειρότερες αναμνήσεις…. Ο Ξαφνικός θάνατος κρύβει πιθανή ανάσταση…. Εσύ θα σβήσεις σιγά σιγά όταν δε θα μπορέσεις να γεμίσεις το θέατρο ακόμα και με τα ΚΑΠΗ που έχεις φροντίσει τελευταία να «μαζευεις».
Μιας και είσαι του θεάτρου, πρέπει να ξέρεις πως όταν το θέατρο ειναι μισογεμάτο με μισό εισητήριο προσφορά στα ΚΑΠΗ, η παράσταση σύντομα θα κατέβει….
Και εσύ, αγνοώντας τη πραγματικότητα, προσπαθεις να περάσεις την εικόνα του καημένου Αλέξη που τον πολεμουν οι «κακοί» ξένοι και δε μπορει να κάνει αλλιώς…
-Άκου Λάκη… -Επαναλαμβάνω: -Ακου… ΛΑΚΗ…
Χρόνια επιχειρηματίας έχω κάνει και λάθη και κακοδιαχείρηση και έχω βρεθει μπροστά σε καταστάσεις που δε μπορούσα να αντιμετωπίσω.
Ξέρεις τι έκανα;
-Έκλεισα την επιχείρηση Λάκη…. Παραιτήθηκα Λάκη….
Δεν άφησα απλήρωτους υπαλλήλους… Δεν έβαλα φέσι στους προμηθευτές μου… Δε πήρα δάνεια να εφαρμόσω λύσεις που δεν ήξερα που θα με βγάλουν, μόνο για να λέω πως λέγομαι επιχειρηματίας….
Όταν δε μπορεις να κυβερνήσεις το καράβι Λάκη ή βρίσκεις τη σωστή ρότα ή παραιτείσαι από καπετάνιος….
Το ίδιο και ο πρωθυπουργός Λάκη…. Αν δε μπορει να κυβερνήσει, παραιτειται….
Εσύ σα παραφωνία πλέον σε ένα λαό που βλέπω οτι αρχίζει να αλλάζει επιτέλους επιμενεις σε παρωχημένες και ανεφάρμοστες ιδέες και λύσεις γιατί είσαι εγκάθετος Λάκη. Δεν είσαι κωμικός. Δεν είσαι ηθοποιός. είσαι ένα παράσιτο, ένας μύκητας, ένας ιός για τον οποίο όχι μόνο βρέθηκε η ομοιπαθητικη θεραπεία αλλά ευτυχώς και το εμβόλιο….
Αντίο Λάκη….

Παναγιώτης Γ. Κορφοξυλιώτης

Advertisements