Καλημέρα σας.
Βλέπω έναν ιδιόμορφο ζήλο από πολλούς να υποστηρίξουν το κόμμα της ΝΔ με κάθε τρόπο,κάνοντας κριτική στους πάντες που καταθέτουν την άποψή τους για τα πιθανά κακώς κείμενα του κόμματος αυτού.Να επισημάνω δυο τρία πραγματάκια λοιπόν που μου έρχονται στο μυαλό.

Η ΝΔ δεν είναι νέο κόμμα,δεν έχει αλλάξει ΑΦΜ (!!!),άρα γι’αυτό το κόμμα θα πω.

Τέλη 2003 αρχές 2004 ερχόταν ο Καραμανλής ο νεώτερος με φόρα κι αν έλεγες τίποτα εναντίον , πάλι, ότι ας πούμε ο αρχηγός είναι αρχηγός μόνο λόγω ονόματος και τίποτα άλλο, οι πρόθυμοι στην έπεφταν με το αιτιολογικό ότι έρχεται το κόμμα που θα «βάλει χέρι» στους νταβατζήδες με διάγγελμα εν μέσω κεμπάπ και γύρου στον Μπαϊρακτάρη…

Ήρθε λοιπόν κι ένα από τα πολλά που είδαμε ήταν οι αγροτικές επιδοτήσεις που δόθηκαν επί Χατζηγάκη παράνομα και τώρα μας ζητούνται πίσω από την ΕΕ, η κατά 75% αύξηση του Δημόσιου τομέα με διορισμούς από τον Προκόπη και άλλους,το κάψιμο όλης της νότιας Ελλάδας από τον ….. στρατηγό άνεμο σε έναν Αύγουστο,τα προγράμματα ομηρίας stage για τους νέους,τα δανεικά και αγύριστα 145 εκατομμύρια €(με στοιχεία 2012) που κανείς δε λέει πότε και αν θα επιστραφούν,οι υπόγειες συζητήσεις ΝΔ με ΧΑ επί κυβέρνησης Σαμαρά, το μη κλείσιμο της αξιολόγησης το 2014 προφανώς με τη λογική «άσε να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά ,είναι μερικά από τα πολλά «επιτεύγματα» του κόμματος αυτού.

Αυτά ήταν μέχρι που βγήκε αρχηγός ο Κυριάκος.Φέρελπις(;),περίμεναν κάποιοι πως θα ξεκινούσε μια διαδικασία αντιστροφής της εικόνας της ΝΔ στο κόσμο με δυναμικές κινήσεις.

6 μήνες τώρα έχουμε το απόλυτο τίποτα.

Βγαίνει η κυρία της ΝΔ στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής ,λέει φασίστα το Τζημερο και δηλώνει το θρυλικό πλέον » εμείς οι ΔΥ θα παίρνουμε όσες άδειες γουστάρουμε» και ενώ θα μπορούσε εύκολα,ας πούμε να τη διαγράψει σε μια κίνηση συμβολισμού ΔΕΝ.

Βγαίνει η κυβέρνηση με τροπολογία ρύθμισης των στεγαστικών και άλλων δανείων ΜΟΝΟ των ΔΥ, κιχ η αξιωματικη αντιπολίτευση.

Πελατεία βλέπετε.

Δε θα επεκταθώ για να μην γίνω κουραστικός αλλά πριν μας κουνήσετε το δάκτυλο μερικοί, κοιταχτείτε και συζητήστε μεταξύ σας. Αν γίνεται δουλειά μέσα στο κόμμα σας δεν το ξέρω και πιθανόν να μην το πιστεύω.

Όλοι κρίνεστε και κρινόμαστε από το αποτέλεσμα και όχι από τους ευσεβείς πόθους μας.

Αν ήθελε ο Κυριάκος πραγματικά αλλαγές θα ξεκινούσε από το κομμα του.

Εχτές κιόλας ο Μεϊμαράκης βγήκε και διαφώνησε ανοιχτά ειδικά για την αντιμετώπιση του προγράμματος Β του ΣΥΡΙΖΑ.Και δεν κουνήθηκε φύλλο αδέρφια….
Κλείνω.

ΥΓ:Τυχόν ορθογραφικά ή συντακτικά λάθη βαρύνουν εμένα.Δεν το κοίταξα δεύτερη φορά το κείμενο. 🙂

Από ανάρτηση του Panayiotis Gkionis

Advertisements