Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι ηλικιωμένη 78 ετών, που προσπάθησε να ανταλλάξει δύο κουπόνια λαϊκής με ένα ευρώ.

Ο υφυπουργός δημόσιας τάξης δήλωσε πως το κουπόνι αναγράφει αυστηρά πως δε δύναται να εξαργυρωθει με χρήματα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ισχυρίζεται πως το έκανε για να αγοράσει ένα λίτρο γάλα από το σούπερ μάρκετ μιας και στη λαϊκή δεν είχε τη δυνατότητα να το κάνει, αλλά ο υφυπουργός επεσήμανε πως η νομιμότητα πρέπει να εφαρμόζεται για όλους χωρίς εξαιρέσεις.

Αργότερα οι αστυνομικοί που συνέλαβαν την ηλικιωμένη, δέχτηκαν τηλεφωνικά συγχαρητήρια από τον υπουργό οικονομικών κ.Ευ. Τσακάλώτο, ο οποίος αργότερα δήλωσε στους δημοσιογραφους πως αυτή η κυβέρνηση δε θα ανεχθεί το παρεμπόριο, τη διακίνηση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε οποιαδήποτε μορφή.

Η ηλικιωμένη ανακρίνεται αυτή τη στιγμή και αναμένεται εντός των επομένων ωρών να ομολογήσει από ποιο σούπερ μάρκετ σκόπευε να αγοράσει το γάλα, ώστε να αποδώθούν και οι ανάλογες ποινικές ευθύνες στον διευθυντή του υποκαταστήματος, τη ταμία που είχε σκοπό η ηλικιωμένη να πληρώσει το γάλα καθώς θα ερευνηθεί και η πιθανότητα, ο επιχειρηματίας να έχει στήσει κύκλωμα εξαργύρωσης κουπονιών μέσω των καταστημάτων του εκμεταλευόμενος ηλικιωμένους σε όλη την Ελλάδα.

Από τη κουμουνδουρου πηγές αναφέρεται πως γίνεται λόγος για προσπάθεια σπιλώσης της κυβέρνησης ώστε να εξανεμιστει το μεγάλο όφελος που έχουν οι συνταξιούχοι αφού με αυτό το τρόπο η αξία του κουπονιού μειώνεται στο μισό.

Αναμένεται από Δευτέρα ένταλμα του αρμόδιου εισαγγελέα προς τα γραφεία της «ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣ ΞΑΝΑ» για να διασταύρωθεί το όνοματεπώνυμο της ηλικιωμένης με τα μέλη του κόμματος, καθώς και η οποιαδήποτε σχέση της με τον Thanos Tzimeros τον υποκινητή του πραξικοπήματος του 2015.

σ.σ. Το παρόν κείμενο όπως θα καταλάβατε είναι προιόν μυθοπλασίας και σκοπό έχει να μας κάνει να γελάσουμε με τα χάλια μας!

Advertisements